078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Hulp bij boekhouden

Wilt u graag hulp bij boekhouden? Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is uw partner bij uitstek.

Niehof van der Meulen accountantskantoor biedt u hulp bij boekhouden. Misschien baalt u er iedere keer wel van dat u zoveel tijd kwijt bent met uw administratie? Of dat de administratie u veel energie kost? Gelukkig kunt u daar nu eenvoudig verandering in aanbrengen, door middel van uw boekhouding uit te besteden aan Niehof. Neem contact met ons op voor hulp bij het boekhouden!

Als bedrijf of zzp’er werkt u vaak hard en maakt u iedere week veel uren. De administratie moet u vaak tussendoor doen, waardoor u er vaak ook niet eens aan toe komt. Wij begrijpen dat helemaal en daarom willen wij dit graag van u overnemen. U kunt uw boekhouding volledig uitbesteden aan ons. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld uw aangifte van de inkomstenbelasting doen, maar ook de aangifte van de omzetbelasting, de salarisadministratie en andere fiscale aangiften verzorgen.

Boekhouding door Niehof van der Meulen

Boekhouden is niet leuk wanneer het niet uw vak of beroep is. Daarnaast kan het sorteren van veel papierwerk saai zijn. Maar ook heeft u te maken met een hoop regels, wetten en uitzonderingen, waar u zich als ondernemer aan moet houden. Maar ook juist uw voordeel mee kunt doen. U zult ten slotte niet de eerste zzp’er of ondernemer zijn die een hoop geld laat liggen. Omdat u de regels van de belastingdienst niet kent of verkeerd interpreteert. Daarom helpen wij als accountantskantoor u graag.

Bij ons kunt u terecht voor hulp bij het boekhouden maar zijn wij als accountant kantoor breed inzetbaar. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder andere Financiële begeleiding, het opstellen van jaarrekeningen, loonadministratie en ondernemingsfinancieringen.

Kom in contact voor hulp bij boekhouden

Neem contact met ons op via onderstaan button en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar! Bij Niehof van der Meulen denken we altijd actief met u mee in oplossingen om eventuele problemen achteraf voor te zijn. Voor vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op: 078 6 142 466.

Tot snel bij Accountantskantoor Niehof van der Meulen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.