078-6142466
Selecteer een pagina

Hulp bij financiele administratie

Zoekt u hulp bij financiële administratie? Dan bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres. Niehof van der Meulen is al sinds 1952 een specialist in het geven van financieel advies. Wij denken graag met u mee en helpen u bij het zoeken naar passende oplossingen voor uw financiële vraagstukken.

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Persoonlijk advies afgestemd op uw bedrijf

Doordat wij een zelfstandig en kleinschalig bedrijf zijn, wordt elk advies op maat gemaakt. In de afgelopen jaren hebben wij ons klantbestand erg gevarieerd en hebben wij kennis op gedaan in diverse segmenten. Of u nu een ZZP’er bent, een MKB bedrijf heeft of juist een grote onderneming onder u heeft staan, bij Niehof van der Meulen bent u altijd aan het juiste adres.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Naast dat u bij ons terecht kunt voor uw financiële administratie, helpen wij ook mee met de loonadministratie, de tussentijdse verslaggevingen en geven wij belastingadvies. Onze zeer ervaren adviseurs maken uw complexe, fiscale en financiële zaken voor u inzichtelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Door deze bundeling van kennis en ervaring met andere SRA-kantoren kunnen wij u optimaal adviseren en onze expertise garanderen. 

Hulp bij financiele administratie – Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over de hulp die wij bieden voor uw financiële administratie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan via ons contactformulier op de website. Graag maken wij kennis met u doormiddel van een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw persoonlijke financiële situatie onder de loep genomen. Op deze manier kunnen wij de juiste oplossing in uw situatie bieden.

12 + 12 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.