078-6142466

ZZP boekhouder gezocht

Een ZZP boekhouder gezocht ? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Voor grote of kleine bedrijven zijn wij de ideale partner voor uw bedrijfsadministratie. De boekhouder van Niehof zorgt voor transparantie en duidelijkheid. Wij zorgen voor uw complexe vraagstukken. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag ons advies.

Een boekhouder houdt zich bijvoorbeeld bezig met het opstellen van financiële rapportages en het indienen van inkomstenbelasting bij de Belastingdienst. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke zaken die de boekhouder kan uitvoeren zoals;

  • Bijhouden debiteuren- en crediteurenbeheer
  • Het maken van jaarrekeningen en jaarverslagen
  • Indienen van belastingaangifte voor bedrijven
  • Invullen van belastingaangiften voor particulieren
  • Klanten voorzien van financieel advies
Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Niehof van der Meulen | Boekhouding en meer

De meest bekende taak is natuurlijk het bijhouden van de gehele boekhouding. Doorgaans kan een boekhouder makkelijk de gehele boekhouding op zich nemen, denk daarbij aan het bijhouden van de uitgaven en inkomsten. Ook voor een ZZP’er kunnen de financiële erg lastig of ingewikkeld zijn. Daarom helpen wij u graag. Daarnaast is het belangrijk dat het grootboek netjes wordt bijgehouden, ook is het mogelijk om facturen opstellen en verzenden uit te besteden aan een boekhouder.

Bij Niehof van der Meulen staan wij graag voor u  klaar. U kunt onderaan de pagina vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken samen de mogelijkheden en welk van onze diensten hierop aansluit. Als kantoor stellen wij bovendien hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) bieden wij ruime  mogelijkheden en uitgebreide brede kennis.

Zzp boekhouder gezocht – Contact

Wilt u meer weten over een boekhouder voor ZZP? Of wilt u graag advies over welke diensten het beste aansluiten bij uw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Bel dan naar 078 6 142 466.

3 + 1 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.