078-6142466

Financiele begeleiding Zwijndrecht

Bent u op zoek naar financiële begeleiding Zwijndrecht zodat u geholpen kunt worden bij bijvoorbeeld de administratie van uw bedrijf? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres! Wij zijn een zelfstandig kantoor, gevestigd in Dordrecht. Bij ons kunt u terecht voor vele diensten, zoals het opstellen van jaarrekeningen, het uitvoeren van wettelijke controle opdrachten, het verzorgen van de financiële administratie, etc. Wij vinden persoonlijkheid naar onze klanten heel belangrijk, daarom hebben wij ons bewust gepositioneerd als een klein en zelfstandig kantoor.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Financiële begeleiding Zwijndrecht – hoge kwaliteitseisen

Ondanks onze kleinschaligheid, stellen wij wel hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit doen we door goed geschoold en opgeleid personeel, wat constant bijgeschoold wordt. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde partnerbedrijven om te sparren over complexe vraagstukken. Ook zijn wij aangesloten bij het SRA. Dit is de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en behoort daardoor tot de bovenkant van de markt, als het gaat om kwaliteit van dienstverlening en interne organisatie.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Ondanks de hoge kwaliteitseisen, profiteert u bij ons wel van betaalbare dienstverlening. Dit kunnen wij waarmaken doormiddel van beperkte overheadkosten. Ook benaderen wij onze klanten graag persoonlijk met een vast aanspreekpunt binnen de organisatie, en korte lijnen waardoor we snel in kunnen spelen op vragen en wensen.

Financiële begeleiding Zwijndrecht – Contact

Bent u benieuwd naar wat Niehof van der Meulen voor uw organisatie kan betekenen, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

11 + 5 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.