078-6142466

Accountant

Onderscheidende accountant

Als ondernemer heeft u waarschijnlijk behoefte aan meer dan alleen een goede accountant. Indien u van uw accountant naast iemand die bijvoorbeeld uw jaarrekening verzorgt ook betrokkenheid met uw onderneming wenst dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres.

Wij zijn uw aanspreekpunt voor klein tot groot en weten, gezien onze jarenlange ervaring, als geen ander antwoord op vraagstukken welke u heeft. Niehof van der Meulen is een accountantskantoor in Dordrecht voor zzp-ers tot aan grote ondernemingen, wij kunnen u op ieder niveau van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan financieringsvraagstukken, investeringsbeslissingen maar bijvoorbeeld ook aan bedrijfsopvolgingsproblematiek, personeelsaangelegenheden, belastingkwesties en dergelijke. De accountants en medewerkers van Niehof van der Meulen weten alles van de verschillende fases van een bedrijf en hiermee samenhangende behoeften en zijn u uiteraard graag behulpzaam. Laat daarom een accountant inhuren van Niehof van der Meulen.

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad treft, wat dat betreft onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen wij werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie centraal bij alles wat wij doen.

Wij geloven in korte lijnen waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt; bij ons op het accountantskantoor in Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.