078-6142466

Accountant in Sliedrecht

Wanneer u op zoek bent naar een accountant in Sliedrecht bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres. Naast het verzorgen van uw jaarrekening zijn wij ook betrokken bij uw onderneming.

Betrokkenheid en meedenken

Voor uw onderneming is van belang dat uw administratie in orde is. Vaak mist u de tijd hiervoor, de juiste kennis is niet aanwezig of u zoekt een accountant voor deze werkzaamheden. bij elk van deze opties gaat u op zoek naar een accountant. De werkzaamheden van de gemiddelde accountant stopt bij het uitvoeren van de administratieve handelingen. Bij Niehof van der Meulen gaan we echter verder dan de alleen deze handelingen. We denken mee met u en zijn betrokken bij uw onderneming. Onze klanten ervaren dit over het algemeen als prettig.

Aanspreekpunt voor alle vragen

Wij functioneren als aanspreekpunt voor alle vragen of problemen, van kleine tot grote. Door onze jarenlange ervaring ontvangt u altijd het meest geschikte antwoord op deze kwesties waar u zelf geen antwoord op heeft. Accountant Niehof van der Meulen maakt geen onderscheid tussen haar klanten. Onze klanten bestaan uit zzp’ers tot aan controle plichtige ondernemingen, waarbij we op elke klant op elk niveau bedienen met onze handelingen en werkzaamheden.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

De werkzaamheden van ons als uw accountant in Sliedrecht kunnen onder andere bestaan uit de volgende aspecten:

 • Financierings vraagstukken oplossen
 • Investerings beslissingen controleren
 • Bedrijfsopvolgings problematiek bemiddelen
 • Personeelsaangelegenheden behandelen
 • Belastingkwesties doorvoeren
 • Administratieve handelingen uit handen nemen
 • Onderscheidende accountant in Sliedrecht

  Als als uw accountant aan van start gaan, ontvangt u alle mogelijke advies en hulp die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied kan verwachten van een accountant in Sliedrecht. Centraal bij ons staan het wederzijds vertrouwen en onze betrokkenheid van de medewerkers bij uw onderneming. Daarnaast geloven wij in korte lijnen zodat er snel en juist kan worden ingespeeld op de verandering die kan plaatsvinden in uw behoefte. Dit is één van onze speerpunten waardoor wij ons onderscheiden van onze collega kantoren van een account in Sliedrecht.

  Contact

  U kunt natuurlijk altijd een afspraak met ons maken bij ons accountantskantoor in Dordrecht, of op uw locatie, wat u wilt! Neem direct contact met ons op.

  11 + 4 =

  Interesse in een vrijblijvend gesprek?
  Neem contact met ons op.