078-6142466

Accountant Hendrik Ido Ambacht

Wanneer u op zoek bent naar een accountant Hendrik Ido Ambacht bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres. Naast het verzorgen van uw jaarrekening zijn wij ook betrokken bij uw onderneming.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij antwoord op uw vraagstukken. Ons dienstpakket bevat alle mogelijk aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied tegen komt. Wij kunnen u helpen met onderstaande vraagstukken:

 • Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen;
 • Uitvoeren assurance opdrachten;
 • Verzorgen van financiële administraties en tussentijdse rapportages;
 • Verzorgen van alle soorten fiscale aangiften;
 • Verzorgen van loonadministraties en advisering hieromtrent;
 • Begeleiding van bedrijfsovernames en/of herstructureringen;
 • Bedrijfseconomische en/of fiscale advisering;
 • Begeleiding van financieringsvraagstukken.
Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Accountant Hendrik Ido Ambacht – Niehof van der Meulen

De accountants en medewerkers van Niehof van der Meulen weten alles van de verschillende fases van een bedrijf en de hiermee samenhangende behoeften en zijn u uiteraard graag behulpzaam. We zijn een ambitieus en zelfstandig accountantskantoor en sinds 1952 werkzaam vanuit Dordrecht.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van onze medewerkers. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie centraal bij alles wat wij doen. U kunt bij ons terecht voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied.

  Onze werkwijze

  Wanneer wij als uw accountant aan de slag mogen gaan, ontvangt u alle mogelijke hulpmiddelen die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied kan verwachten van een accountant in Alblasserdam. Centraal in onze werkwijze staan wederzijds vertrouwen en betrokkenheid bij uw onderneming. Daarnaast geloven wij erin dat korte lijnen ervoor zorgen er snel en juist wordt ingespeeld op uw behoeften. Dit is één van onze kenmerken waardoor wij onderscheidend ten opzichte van onze collega’s van een accountant in Alblasserdam.

  Contact

  Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u meer informatie? Onze werknemers staan altijd voor u klaar! U kunt gerust contact met ons opnemen.

  9 + 12 =