078-6142466

Accountantskantoor Drechtsteden

 

Bent u op zoek naar een accountantskantoor Drechtsteden? Dan bent u bij Accountantskantoor Niehof van der Meulen aan het juiste adres! Niehof van der Meulen is een kleinschalig accountantskantoor, gevestigd aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. Doordat we er bewust voor hebben gekozen om ons kantoor klein en zelfstandig te houden, hebben onze klanten hier veel voordelen van. Zo kunnen we onze prijzen hierdoor scherp houden vanwege beperkte overheadkosten, zijn we erg flexibel en kunnen we snel inspelen op vragen en opmerkingen.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Neem contact met ons op.

Hoge kwaliteitseisen

Als kantoor stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor. Ook slagen wij in het nastreven van de kwaliteitseisen door het goede en hoge opleidingsniveau van onze werknemers en constante bijscholing, en samenwerkingen met gerenommeerde partners op het gebied van complexe en fiscale vraagstukken.

Bij Niehof van de Meulen kunt u ook terecht voor inschattingen van de voorlopige aanslagen en controle op ontvangen voorlopige en definitieve belastingaanslagen. Indien nodig voeren wij ook bezwaarprocedures en middelingsverzoeken richting de Belastingdienst. Onze medewerkers adviseren u graag persoonlijk doordat niet iedereen dezelfde situatie heeft. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden met betrekking tot fiscale zaken, uiteraard volgens de belastingwetgeving.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via de website. Graag plannen wij een vrijblijvend gesprek in, zodat we u kunnen voorzien van persoonlijk advies over de mogelijkheden. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.