078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Accountantskantoor Dordrecht

Als ondernemer heeft u waarschijnlijk behoefte aan meer dan alleen een goed accountantskantoor in bijvoorbeeld Dordrecht. Indien u van uw accountant naast iemand die bijvoorbeeld uw jaarrekening verzorgt, ook betrokkenheid met uw onderneming wenst, dan bent u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen aan het juiste adres.

Wij zijn uw aanspreekpunt voor klein tot groot en weten, gezien onze jarenlange ervaring, als geen ander antwoord op vraagstukken welke u heeft en waar u tegenaan kunt lopen. Niehof van der Meulen is een accountantskantoor Dordrecht voor elke onderneming, waarbij je kunt denken aan zzp-ers tot aan controle plichtige ondernemingen. U kunt hierbij denken aan financieringsvraagstukken, investeringsbeslissingen of onder andere aan bedrijfsopvolgingsproblematiek, personeelsaangelegenheden, belastingkwesties en dergelijke. De accountants en medewerkers van Niehof van der Meulen weten alles van de verschillende fases van een bedrijf. Hiermee kunnen wij de samenhangende behoeften in kaart brengen en zijn uiteraard graag behulpzaam. Laat daarom een accountant inhuren van Niehof van der Meulen uit Dordrecht.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.