078-6142466

Belastingadviseur

Belastingadviseur & Fiscalist

Indien u ook niet graag teveel belasting betaalt dan moet u beslist eens een afspraak maken met Niehof van der Meulen. Uiteraard maakt de fiscale praktijk deel uit van ons dienstenpakket.

Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen te Dordrecht verzorgt alle fiscale aangiften zoals omzetbelasting, loonheffing, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenkbelasting, erfbelasting en alle overige voorkomende aangiften. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het verzorgen van schattingen inzake voorlopige aanslagen, alsmede de controle op ontvangen voorlopige en definitieve belastingaanslagen. Dit proces verloopt geheel digitaal middels van de Belastingdienst ontvangen elektronische kopie aanslagen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Indien noodzakelijk voeren wij uiteraard ook bezwaarprocedures en middelingsverzoeken richting de Belastingdienst. Ook op het gebied van bijvoorbeeld de keuze van uw juridische rechtsvorm, ondersteuning bij belastingcontroles en dergelijke zijn onze belastingadviseurs u graag van dienst.

Omdat niet iedere cliënt dezelfde situatie heeft, voeren wij een fiscale adviespraktijk waarbij onze belastingadviseurs u op basis van uw unieke situatie adviseren met betrekking tot het zo slim mogelijk insteken van fiscale zaken, uiteraard binnen de mogelijkheden van de belastingwetgeving. Ons accountantskantoor in Dordrecht heeft bovendien een samenwerkingsverband met een gerenommeerde fiscalist zodat ook hele complexe vraagstukken door ons kantoor voor u kunnen worden behandeld. Onze belastingadviseurs staan graag voor u klaar!

Belastingadviseur Dr. R.P. van den Dool

Voor de meer gecompliceerde fiscale vraagstukken werken wij al vele jaren samen met belastingadviseur / fiscalist Ruud van den Dool. Om het hoogwaardige niveau van zijn advisering aan te geven een korte CV:

Dr. R.P. van den Dool is gespecialiseerd in de fiscale positie van de DGA en zijn of haar vennootschappen. Over dat onderwerp heeft hij veel onderzoek gedaan, gepubliceerd en lezingen gegeven. Hij adviseert bijvoorbeeld over nationale en grensoverschrijdende herstructureringen, bedrijfsopvolgingen en overnames.

Hij is verbonden aan het bureau vaktechniek van onze vakorganisatie SRA en aan het Fiscaal Economisch Instituut van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor het Post-Academisch Onderwijs Belastingwetenschap, Kluwer, Universiteit Nyenrode en NIVRA treedt hij op als docent en spreker. Als redacteur en auteur is hij verbonden aan diverse fiscale boeken en tijdschriften, zoals Compendium Vennootschapsbelasting (Klauwer) en “Fiscale positie van de DGA”.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.