078-6142466

Belastingadviseur Zwijndrecht

Op zoek naar een belastingadviseur Zwijndrecht? Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is al jarenlang specialist op het gebied van belastingaangiftes. Wij adviseren diverse soorten bedrijven op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Deskundig belastingadviseur Zwijndrecht

Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is sinds 1952 gespecialiseerd in alles rondom de belastingdienst. Hierbij moet u denken aan alles op financieel, administratief en fiscaal gebied. Doordat wij veel bedrijven kunnen adviseren over de belastingmogelijkheden, heeft de belastingadviseur Zwijndrecht een gevarieerd klantenbestand. Denk hierbij aan Midden en Kleinbedrijven, detaillisten, ZZP’ers en grote controleplichtige ondernemingen.

Persoonlijk belastingadvies

De belastingdienst is vaak onoverzichtelijk en er gaat vaak een hoop tijd zitten in het uitzoeken van alle regels. Vaak zijn er een hoop voordelen voor u, waar u niets van af weet. De belastingadviseur Zwijndrecht heeft jarenlange ervaring op het gebied van belastingaangiftes. Hierdoor kunnen wij als beste kijken naar de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Niehof van der Meulen verzorgt allerlei fiscale aangiften hierbij moet gedacht worden aan:

  • Omzetbelasting
  • loonheffing
  • inkomstenbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • dividendbelasting
  • schenkbelasting
  • erfbelasting
  • alle overige voorkomende aangiften

SRA

De belastingadviseur Zwijndrecht is aan gesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl). Hierdoor kunnen wij u dezelfde mogelijkheden bieden als de grotere advieskantoren. Bij ons zijn de lijnen kort waardoor u altijd contact heeft met uw persoonlijke adviseur.

Alle tijd en aandacht voor u

De belastingadviseur Zwijndrecht is speciaal ingericht op de behoeftes van de klant. We vinden het belangrijk dat u als klant, persoonlijk contact heeft met onze adviseurs. Doordat elke situatie verschillend is voor de belastingdienst, is het belangrijk om goed door te spreken met de klant. Zodat alle mogelijkheden bekeken kunnen worden. Natuurlijk zal dit altijd gaan volgens de belastingwetgeving. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

12 + 7 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.