078-6142466

Belastingadvies Zwijndrecht

Zoekt u naar een organisatie die uw onderneming kan ondersteunen met belastingadvies Zwijndrecht? Wij, van Niehof van der Meulen, staan graag voor u klaar! Wij zijn een ambitieus en zelfstandig accountantskantoor en zijn al sinds 1952 werkzaam vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht. Ons klantenbestand vertegenwoordigt een zeer brede afspiegeling van het Midden en Kleinbedrijf, van detaillist tot zzp-er tot grote controleplichtige ondernemingen.

Wilt u dat wij op maat met u meekijken naar een passende oplossing voor uw onderneming op fiscaal gebied? Wacht niet en neem direct en vrijblijvend contact met een van onze medewerkers op.

Belastingadvies Zwijndrecht | Niehof van der Meulen helpt u verder!

Maar waarom zou u voor belastingadvies nou precies bij ons moeten zijn? Wij maken complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk dankzij onze jarenlange ervaring. Door onze kleinschaligheid kunnen wij snel inspelen op allerlei vraagstukken. Zo helpen wij u bijvoorbeeld met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. Wij combineren hoogwaardige dienstverlening met de voordelen van een klein kantoor.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met meerdere verschillende partners. Zo zijn wij bijvoorbeeld lid van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Administratieconsulenten). Dit omvat meer dan 380 verschillende kantoren op ruim 900 locaties. Het is daarmee de grootste organisatie van zelfstandige en openbare accountantskantoren in Nederland. Zo kunnen wij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste kennis en wijzigingen (binnen de wetgeving bijvoorbeeld) en kunnen wij dit meenemen in het advies naar onze klanten toe.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar belastingadvies Zwijndrecht óf heeft u nog vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

13 + 3 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.