078-6142466

Belastingadviseur gezocht

Heeft u een belastingadviseur gezocht die u kunt helpen bij bijvoorbeeld uw belastingaangifte? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Wij zijn een klein en zelfstandig accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Sinds ons bestaan hebben we al vele cliënten geholpen met verschillende soorten dienstverlening. Bij ons kunt u terecht voor onder andere belastingadvies, financiële begeleiding of hulp bij de loonadministratie.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Belastingadviseur gezocht – NVDM

Niehof van der Meulen heeft er bewust voor gekozen om het kantoor kleinschalig te houden, zodat onze klanten hier van profiteren. Zo kunnen wij onze kosten laag houden door de beperkte overheadkosten, zijn onze lijnen erg kort en hebben al onze klanten een vast aanspreekpunt binnen de organisatie. Ondanks onze kleinschaligheid kunnen we wel de kwaliteit van onze werkzaamheden waarborgen, omdat we aangesloten zijn bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA. Hierdoor hebben we partnerschappen met gerenommeerde bedrijven en kunnen we hier een beroep op doen bij complexe en fiscale vraagstukken.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Wij functioneren als aanspreekpunt voor kleine tot grote vragen of situaties waarop u zelf het antwoord niet heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij in alle gevallen het beste antwoord op deze problemen. Accountantskantoor Niehof van der Meulen maakt geen onderscheid tussen verschillende bedrijven. Onze klanten bestaan uit zzp’ers tot aan controle plichtige bedrijven, waarbij we op ieder niveau onze klanten bedienen met de werkzaamheden en advies.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Graag geven wij antwoord of plannen we een vrijblijvend gesprek met u in om te kunnen sparren over uw persoonlijke situatie en de beste oplossing daarvoor.

13 + 4 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.