078-6142466
Selecteer een pagina

Belastingadvies Alblasserdam

Bent u op zoek naar belastingadvies Alblasserdam? Dan bent u bij Niehof van der Meulen helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een klein en veelzijdig accountantskantoor gevestigd in Dordrecht en helpen zzp’ers, het Midden en Kleinbedrijf en grote ondernemingen verder met een oplossing voor hun probleemvraagstuk. Onze adviseurs zijn betrouwbaar en onafhankelijk en kunnen uw onderneming daarom van de best mogelijke oplossingen voorzien.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Twijfel niet en neem direct en vrijblijvend contact met een van onze medewerkers op.

Belastingadvies Alblasserdam | Niehof van der Meulen denkt in oplossingen!

Onze filosofie is dat de klant ten allen tijde bovenaan dient te staan. De specialisten van Niehof van der Meulen denken daarom ook altijd actief met u mee in oplossingen en zorgen ervoor dat zij eventuele problemen achteraf vóór zijn. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel en wij zorgen er altijd voor dat wij onze taken juist en tijdig hebben uitgevoerd. Zo hebben wij al vele tevreden klanten vóór u verder kunnen helpen.

Een voorbeeld van een van onze diensten is het opstellen van een gedegen belastingadvies. Wij zorgen er altijd voor dat de fiscale aangiften door ons kantoor juist en tijdig worden verzorgd, uw organisatie geïnformeerd wordt over de laatste wijzigingen en dat elk advies eerst beoordeeld wordt op het niveau van een accountant of belastingadviseur.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

De werkzaamheden van ons als uw belastingadviseur in Alblasserdam kunnen bestaan uit:

  • Financieringsvraagstukken oplossen
  • Investeringsbeslissingen controleren
  • Bedrijfsopvolgingsproblematiek bemiddelen
  • Personeelsaangelegenheden uitzoeken
  • Belastingkwesties uitvoeren
  • Administratieve handelingen doorvoeren
  • Onderscheidende accountant in Alblasserdam

Meer informatie over Niehof van der Meulen?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar belastingadvies Alblasserdam óf heeft u nog enkele vragen voor ons (met betrekking tot onze dienstverlening of andere bedrijfsaspecten)? Wacht niet en neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

3 + 1 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.