078-6142466

Jaarrekening

Jaarrekening opstellen

Welke gedachten komen bij u als ondernemer het eerst boven als u aan het woord “jaarrekening” denkt? Het zou zo maar kunnen dat een van deze gedachten u niet geheel vreemd zijn.

Welnu, Niehof van der Meulen is ook een accountantskantoor dat zich bezighoud met het samenstellen van jaarrekeningen.en jaarrapporten. Maar wij doen meer, veel meer, voor u als ondernemer en dat willen wij u graag laten weten.

Een forse jaarlijkse kostenpost voor uw bedrijf?

Het product dat uw accountant oplevert, dat u met hem bespreekt en dat vervolgens in de kast beland?

Een document waarin feilloos staat beschreven hoe uw bedrijf in het verleden heeft gepresteerd, maar waar u niet zo veel meer mee kunt omdat u veel te druk bent met het huidige jaar?

Sinds 1952 is Niehof van der Meulen al specialist op het gebied van jaarrekeningen laten maken en samenstellen. Om te kijken wat we voor u kunnen betekenen maken we vooraf graag een oriënterende afspraak. Tijdens dit gesprek wordt de unieke situatie van uw bedrijf grondig bekeken, zodat wij onze diensten kunnen aanpassen aan uw persoonlijke situatie. Dankzij dit maatwerk kunnen wij u goed helpen op de punten die voor u van toepassing zijn. Niehof van der Meulen Accountants, staan altijd klaar om u te ontzorgen en te begeleiden. Wij stellen de jaarrekening voor u op en zorgen er uiteraard voor dat u profiteert van fiscale voordelen.

Ons klantenbestand vertegenwoordigt een zeer brede afspiegeling van het Midden en Kleinbedrijf, van detaillist tot zzp-er tot grote controleplichtige ondernemingen. Op deze manier hebben wij in de afgelopen jaren behoorlijk wat ervaring op kunnen doen in de financiële dienstverlening.

Opstellen jaarrekening met behulp van Niehof van der Meulen

Of u nu een grote onderneming heeft of zzp’er bent, wij kunnen dankzij onze ervaring elk soort bedrijf helpen met het opstellen van de jaarrekening. We werken voor een grote klantenkring en hebben er bewust voor gekozen om ons te positioneren als een klein zelfstandig accountantskantoor. Dankzij onze zelfstandigheid is het mogelijk om onze tarieven scherp te houden, waar u als ondernemer van profiteert. Ook zijn we hierdoor erg flexibel en is het mogelijk om de lijntjes kort te houden, waardoor we snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen of wensen van onze klanten. Toch hebben wij voldoende kennis, aangezien we aangesloten zijn bij het landelijke SRA netwerk. Hierdoor hebben we de kennis van grote bedrijven, maar blijft het toch persoonlijk.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.