078-6142466

Financiële begeleiding

Intensieve financiële begeleiding

In het verlengde van de tussentijdse verslaggeving ligt de intensieve financiële begeleiding die wij ons cliënten, uiteraard ook weer indien gewenst, bieden. Daar waar de banken steeds meer en sneller tussentijdse financiële informatie zoals cash flow overzichten wensen te ontvangen, kunnen wij u begeleiden bij het cash beheer en zullen wij ervoor zorg dragen dat de bank de door haar gewenste informatie tijdig ontvangt. Door ervoor zorg te dragen dat de bank volledig en tijdig haar informatie ontvangt dragen wij er toe bij dat uw relatie met uw bank goed blijft, of zal verbeteren.

Voor iedere situatie

Bij Niehof van der Meulen begrijpen we dat uw financiën in goede handen moeten zijn. Als ervaren boekhouder bieden wij u een betrouwbare en nauwkeurige boekhouding aan, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw bedrijf. Onze deskundige financieel adviseur staat altijd klaar om u te voorzien van gedegen financiële begeleiding, op maat gemaakt voor uw specifieke situatie. Met ons aan uw zijde, bent u verzekerd van een stabiele financiële toekomst.

Als organisatie maakt u bepaalde fases door. Uw bedrijf groeit of krimpt. U neemt meer werknemers aan of er vloeien werknemers af. Of u nu belangrijke investeringsbeslissingen neemt of andere organisaties overneemt. Niehof van der Meulen helpt u te allen tijde verder. Van bedrijfsopvolgingsproblematiek tot aan personeelsaangelegenheden. De accountants van Niehof van der Meulen weten als geen ander wat uw organisatie doormaakt. We hebben veel aandacht voor uw situatie en de samenhangende behoeften. Laat u dan adviseren door een professionele boekhouder van Niehof van der Meulen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.