078-6142466

Hulp bij financien

Wilt u graag hulp bij financiën voor uw bedrijf? Schakel dan de hulp in van boekhoudkantoor Niehof van der Meulen! Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht en al sinds 1952 actief. Doordat ons klantenbestand bestaat uit kleine en grote bedrijven, hebben wij veel kennis en ervaring kunnen opdoen op beide gebieden. Het maakt voor ons dus niet uit hoe groot uw bedrijf is of dat u zzp’er bent. De accountants van Niehof van der Meulen helpen u graag!

Als u meer over ons wilt weten, lees dan hier meer informatie.

Hulp bij financiën | Niehof van der Meulen staat voor u klaar

Bij de accountants van Niehof van der Meulen kunt u er van uitgaan, dat er foutloze jaarrekeningen voor u worden opgesteld. Als beginner of zzp’er kan het soms een lastige opgaven zijn om dit allemaal zelf te doen. Gelukkig bieden wij de perfecte oplossing voor u! Wij nemen graag deze zorgen voor u uit handen en zorgen ervoor dat alles keurig wordt ingevuld. Hierdoor kunt u zich ook richten op de zaken waar u goed in bent. Verder leveren wij aan u tussentijdse verslaggeving. Hiermee krijgt u een inzicht van hoe het gaat met uw bedrijf en zal u bepaalde keuzes beter kunnen maken.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Wij lossen financieringsvraagstukken voor u op

Om de financiering voor u te kunnen realiseren, kunnen wij een financieel plan voor u verzorgen. Dit plan zal bestaan uit een winst en verliesprognose, balans, liquiditeitsprognose en de gekozen uitgangspunten. Vervolgens zal er overlegt worden op welke manier de financiering vormgegeven kan worden. Ook zal er worden besproken welke alternatieve financieringsmogelijkheden verder worden aangeboden.

Hulp bij financien – Contact

Mocht u hulp bij financiën willen, schroom dan niet om contact op te nemen. Samen kijken we naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Tot snel bij Niehof van der Meulen!

2 + 13 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.