078-6142466

Wat kost een boekhouder

Een vraag die veel gesteld wordt; Wat kost een boekhouder? Eén ding is zeker, bij Niehof van der Meulen betaald u nooit te veel! Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor gevestigd in Dordrecht. Echter hebben wij een grote en uitgebreide kennis op het gebied van complexe en financiële vraagstukken. Zo kunt u bij ons terecht voor een boekhouder, maar ook voor belastingadvies, financiële begeleiding, het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse verslaggevingen en loonadministratie. Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar boekhoudkantoor? Schakel dan Niehof van der Meulen in!

Neem gerust contact met ons op voor vragen over de kosten. U kunt ons telefonisch bereiken via 078 6 142 466.

Betaalbaar tarief bij Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen combineert expertise met betaalbare prijzen. Omdat we een klein zelfstandig kantoor in Dordrecht hebben, kunnen we de kosten laag houden. Daar hebben we bewust voor gekozen. Daarnaast stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Al sinds 1952 mogen wij een verscheidenheid aan klanten adviseren en begeleiden bij allerlei financiële vraagstukken. Niehof van der Meulen is uw partner voor al uw financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Niehof van der Meulen als uw administratiekantoor in Dordrecht en omstreken?

Neem vandaag nog contact met ons op.

  • Financierings vraagstukken
  • Investerings beslissingen
  • Bedrijfsopvolgings problematiek
  • Personeels aangelegenheden
  • Belasting kwesties
  • Administratieve handelingen uitvoeren
  • Onderscheidende accountant in Papendrecht

Lees meer over onze dienstverlening op onze website.

Wat kost een boekhouder? – Contact

De accountants van Niehof van der Meulen staan direct voor u klaar met passend advies. We doen dit tegen een betaalbaar tarief met veel persoonlijke aandacht. Daarnaast houden we rekening met uw bedrijfsplannen en uw toekomstige situatie. Schakel Niehof van der Meulen in wanneer u op zoek bent naar de beste tarieven administratiekantoor. De werkzaamheden van ons als uw accountant in Papendrecht bestaan onder andere uit:

12 + 5 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.