078-6142466

Zelfstandig ondernemer

Bent u een zelfstandig ondernemer en wilt u graag wat diensten uitgeven aan een accountantskantoor? Dan zit u goed bij ons! Niehof van der Meulen is namelijk een accountantskantoor, wat gevestigd is in Dordrecht. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Wij kunnen verschillende diensten verlenen. Zo kunnen wij onder andere voor u begeleiding bieden voor fiscale vraagstukken, het verzorgen van fiscale aangiften, jaarrekeningen samenstellen en beoordelen en wettelijke controleopdrachten uitvoeren.

​Zelfstandig ondernemer | Niehof van der Meulen

Om u goed op weg te helpen en u meer inzicht in uw eigen bedrijf te geven, bieden wij een tussentijdse verslaggeving aan. Normaal gesproken worden er alleen jaarrekeningen gemaakt. Veel bedrijven hebben er ook geen behoefte aan om een tussentijdse verslaggeving en advies te krijgen. Toch ervaren wij dat een deel is dat wel behoefte heeft aan deze diensten. Het kan namelijk een groot toegevoegde waarde zijn als beginnende ondernemers er tussentijds weten hoe ze ervoor staan en advies krijgen waar nodig is.   

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Belastingadviseur

Als u liever niet te veel belasting betaald, kunt u het best uw fiscale aangiften laten doen door Niehof van der Meulen. Bij ons kunt u namelijk alle fiscale aangiften zoals inkomstenbelasting, loonheffing, schenkbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting laten doen. Dit proces verloopt digitaal, waardoor er overal kopieën van gemaakt kunnen worden.

Zelfstandig ondernemer – Contact

Heeft u als zelfstandig ondernemer interesse in één van de diensten? Neem dan contact op met ons! Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Ook kunnen wij u hierin adviseren. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij Niehof van der Meulen, tot snel!

3 + 4 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.