078-6142466

Boekhouder voor zzp er

Bent u op zoek naar een boekhouder voor zzp er? Dan moet u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen zijn! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van boekhouding, maar u kunt ook bij ons terecht voor financieel advies of andere zaken. Wij zijn een kleinschalig kantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit daar bieden wij hulp aan een breed en gevarieerd klantenbestand, waardoor we inmiddels in elk soort branche en met elk soort bedrijf ervaring hebben. Daarom weten we zeker dat we voor elk bedrijf een goede dienstverlening kunnen bieden.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Boekhouder voor zzp er | Niehof van der Meulen

Voor iedere situatie kunt u bij Niehof van der Meulen passend advies ontvangen. Wij weten als geen ander wat u als ondernemer meemaakt. Uw organisatie groeit of krimpt. Er moeten medewerkers bij of juist afvloeien. Of u nu noodzakelijke investeringsbeslissingen neemt of extra bedrijven overneemt. De boekhouders en accountants van Niehof van der Meulen helpen u graag verder. Van personeelsaangelegenheden tot aan bedrijfsopvolgingsproblematiek. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal. Gaat u binnenkort belangrijke (financiële) beslissingen doorvoeren? Laat u vooraf goed adviseren door een deskundige boekhouder van Niehof van der Meulen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Boekhouder zzp er | Niehof van der Meulen helpt u graag verder!

Als zzp er heeft u natuurlijk genoeg te doen om het bedrijf te runnen. Laat daarom zaken als de boekhouding door ons doen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen. Graag nemen wij zaken als de boekhouding voor u uit handen. Omdat wij een kleinschalig kantoor zijn, profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo kan onze boekhouder voor zzp er snel schakelen en zijn we erg flexibel. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de wensen van onze klanten.

Ook kunnen we de tarieven scherp houden door beperkte overheadkosten. Toch zorgen we er wel voor dat we de kwaliteit hoog houden. Dit doen we door ons lidmaatschap bij het SRA. Het SRA omvat meer van 380 kantoren op ruim 900 locaties. Het is daarmee de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en werkt met periodieke (door de AFM) erkende reviews bij haar bestaande leden. Hierdoor kan gesteld worden dat de SRA kantoren behoren tot de bovenkant van de markt, als het gaat om kwaliteit van dienstverlening en interne organisatie.

Wij slagen verder in het nastreven van onze kwaliteitseisen door:

  • het goede en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers in combinatie met doorlopende/permanente educatie en scholing;
  • samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten.

Boekhouder voor zzp er – Contact

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij accountantskantoor Niehof van der Meulen!

6 + 15 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.