078-6142466

Boekhouding eenmanszaak

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw boekhouding eenmanszaak aan uit te besteden? Dan moet u zeker bij Niehof van der Meulen zijn! Wij zijn gevestigd in Dordrecht, waar we vanuit ons kleine en onafhankelijke kantoor een groot aantal klanten bedienen. Dit gaan van eenmanszaken tot grote gerenommeerde bedrijven. Iedereen is bij ons dus van harte welkom, en we helpen graag bij de boekhouding, loonadministratie en nog vele andere zaken waar u als ondernemer zelf geen tijd voor hebt.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen!

Boekhouding eenmanszaak | Niehof van der Meulen is uw partner

Omdat wij een klein en zelfstandig accountantskantoor zijn, profiteert u als klant bij ons van verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast zijn onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk, waardoor we erg snel kunnen schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Binnen de organisatie is er ook ruimte om informeel met elkaar om te kunnen gaan. Dit is ook iets wat veel klanten als positief ervaren.

Wij maken complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk dankzij onze jarenlange ervaring. Door onze kleinschaligheid spelen we snel in op vraagstukken en wijzigingen doorgeven is hierdoor zo gebeurt.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Boekhouding eenmanszaak – Contact

Dus zoekt u een boekhouding eenmanszaak? Niehof van der Meulen is uw financieel adviseur van Dordrecht en omstreken. We adviseren en begeleiden u bij allerlei financiële vraagstukken. Neem daarom gerust contact met ons op! Bel voor informatie of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

13 + 1 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.