078-6142466

Financiele administratie uitbesteden

Wilt u uw financiële administratie uitbesteden, maar weet u nog niet zo goed aan wie? Dan bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres. Wij nemen uw financiële administratie volledig uit handen en zorgen er voor dat u hetgeen kan doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen!

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Twijfel dan niet om ons contactformulier in te vullen op onze website. Graag maken wij kennis met u doormiddel van een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw persoonlijke financiële situatie onder de loep genomen.

Uitbesteden administratie aan Niehof van der Meulen

Omdat wij klein en onafhankelijk zijn, profiteert u als klant bij ons van vele voordelen. Zo kunnen wij de communicatielijnen kort houden, en heeft u bij ons altijd een vast contactpersoon. Ook zijn we erg flexibel en kunnen we snel schakelen als onze klanten daarom vragen. Ook profiteert u bij ons van beperkte overheadkosten, waardoor de tarieven scherp kunnen blijven.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Bekijk de diensten van Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen werkt voor veel verschillende bedrijven, van detaillisten tot ZZP’ers tot grote controle plichtige ondernemingen. Onze diensten variëren van het verzorgen van alle fiscale aangiften tot het opstellen en beoordelen van jaarverslagen, tot een complete verzorging van uw salaris administratie. Bovendien staan we ook voor u klaar met advies en begeleiding op het gebied van herstructureringen binnen een bedrijf of andere financieringsvraagstukken.

Kortom Niehof van der Meulen staat klaar met begeleiding bij al uw financiële vraagstukken, en om u volledig te ontzorgen. Wij helpen met het uitbesteden van de administratie en voeren deze nauwkeurig uit, zodat u zich weer kunt focussen op het ondernemen. Ondanks dat wij een kleiner bedrijf zijn, is onze expertise niet minder als die van de grotere kantoren. Wij zijn namelijk lid van het SRA. Dit is een organisatie van ruim 380 verschillende kantoren, die hun kennis en ervaringen aan elkaar uitwisselen. In complexe zaken kunnen wij dus altijd aankloppen bij onze partners.

Financiële administratie uitbesteden – Contact

Wanneer u uw financiële administratie wilt uitbesteden, helpen wij u graag verder door een oriënterend gesprek met u in te plannen. In dit gesprek wordt duidelijk wat de mogelijkheden voor u als ondernemer zijn. Benieuwd geworden naar onze dienstverlening en wilt u graag een keer met ons om tafel? Neem dan direct contact met ons op.

3 + 1 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.