078-6142466

ZZP boekhouder

Bent u op zoek naar een zzp boekhouder? Dan bent u bij Niehof van der Meulen helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit ons kantoor helpen wij een divers aantal klanten met verschillende diensten zoals boekhouding, administratie, belastingadvies, financiële begeleiding en nog veel meer! Graag gaan wij met u in gesprek om te bespreken hoe wij het ondernemen voor u makkelijker kunnen maken, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

ZZP boekhouder | Niehof van der Meulen staat voor u klaar!

Omdat wij een klein kantoor zijn, profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo kunnen wij scherpe tarieven aanbieden door beperkte overheadkosten. Ook kunnen we de communicatie persoonlijk houden, doordat u een vast aanspreekpunt heeft binnen de organisatie. Hierdoor zijn we ook erg flexibel en kunnen we razendsnel schakelen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Ondanks dat we een kleine organisatie zijn, stellen we wel hoge kwaliteitseisen aan ons personeel en de werkzaamheden. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren, met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor. Wij slagen verder in het nastreven van onze kwaliteitseisen door:

  • het goede en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers in combinatie met doorlopende/permanente educatie en scholing;
  • samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controle opdrachten.

Zzp boekhouder – Contact

Wilt u meer weten over zzp boekhouder? Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ook adviseren wij u graag over de juiste oplossingen, die uw werkzaamheden als ondernemen makkelijker maken. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

9 + 15 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.