078-6142466

Zzp financieel adviseur

Bent u op zoek naar een zzp financieel adviseur? Dan moet u zeker bij Niehof van der Meulen zijn! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om financieel advies, maar u kunt bij ons ook terecht met uw boekhouding, salarisadministratie of jaarrekeningen. Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is een ambitieus zelfstandig accountantskantoor en al sinds 1952 werkzaam vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Zzp financieel adviseur | Niehof van der Meulen staat voor u klaar!

Wij hebben in de afgelopen jaren bewust gekozen om ons als klein zelfstandig bedrijf te positioneren. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat wij van mening zijn dat wij onze dienstverlening zo betaalbaar kunnen houden vanwege beperkte overheadkosten. Daarnaast is het hierdoor mogelijk om korte lijnen en vaste aanspreekpunten binnen de organisatie te realiseren waardoor we snel kunnen inspelen op vragen en wensen van onze klanten. Ook kunnen wij hierdoor informeel met elkaar omgaan, wat veel klanten weten te waarderen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren, in combinatie met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor.

Zzp financieel adviseur – Contact

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Dankzij ons gevarieerde klantenbestand en onze kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren over de beste oplossingen in uw situatie. Zo kunnen wij u 100% tevredenheid over onze dienstverlening garanderen. Tot ziens bij Accountantskantoor Niehof van der Meulen!

15 + 9 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.