078-6142466

Over Niehof van der Meulen

Onze filosofie is dat de klant echter te allen tijde bovenaan dient te staan. Medewerkers bij Niehof van der Meulen denken dan ook altijd actief met u mee in oplossingen om eventuele problemen achteraf voor te zijn!

Niehof van der Meulen

Klein zelfstandig kantoor

Wij hebben in de afgelopen jaren bewust gekozen om ons als klein zelfstandig kantoor te positioneren. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat wij van mening zijn dat:

  • wij onze dienstverlening zodoende betaalbaar kunnen houden vanwege beperkte overheadkosten;
  • wij door korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten binnen onze organisatie in staat zijn om snel in te spelen op vragen en wensen van onze klanten;
  • er binnen een kleine organisatie betere mogelijkheden zijn om informeel met elkaar om te gaan, iets wat vele van onze klanten weten te waarderen.

Hoge kwaliteitseisen

Als kantoor stellen wij bovendien hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor. Wij slagen verder in het nastreven van onze kwaliteitseisen door:

  • het goede en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers in combinatie met doorlopende/permanente educatie en scholing;
  • samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van assurance opdrachten.
Niehof van der Meulen Accountants & Belastingadviseurs

SRA

Niehof van der Meulen accountants en Belastingadviseurs is lid van het (Samenwerkende Registeraccountants en Administatieconsulenten). Het SRA omvat meer van 380 kantoren op ruim 900 locaties. Het is daarmee de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en werkt met periodieke (door de AFM) erkende reviews bij haar bestaande leden. Hierdoor kan gesteld worden dat de SRA kantoren behoren tot de bovenkant van de markt, als het gaat om kwaliteit van dienstverlening en interne organisatie.

De SRA-kantoren spreken de taal van de ondernemer uit het MKB-segment en begrijpen hun problematiek. Immers, het zijn zelf ondernemers met een vergelijkbare bedrijfsomvang.

Lid van SRA