078-6142466

Boekhoudpakket zzp

Bent u op zoek naar een boekhoudpakket ZZP? Dan moet u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen zijn! Wij zijn een kleinschalig kantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit daar ondersteunen we ondernemers in heel veel verschillende branches met de administratie en andere zaken. Bij ons kunt u terecht voor loonadministratie, financiële begeleiding, belastingadvies en nog veel meer. Graag helpen wij u bij het maken van een goede keuze, zodat u zich weer kunt focussen op het ondernemen en wij de rest voor u regelen!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op!

Boekhoudpakket ZZP | Niehof van der Meulen helpt u verder

Omdat wij een klein kantoor zijn, profiteert u bij ons van verschillende voordelen. Zo is er bij ons ruimte voor persoonlijk contact en kunnen we razendsnel schakelen om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Ook kunnen we de tarieven scherp houden door beperkte overheadkosten. Toch zorgen we er wel voor dat we de kwaliteit hoog houden. Dit doen we door ons lidmaatschap bij het SRA. Het SRA omvat meer van 380 kantoren op ruim 900 locaties. Het is daarmee de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en werkt met periodieke (door de AFM) erkende reviews bij haar bestaande leden. Hierdoor kan gesteld worden dat de SRA kantoren behoren tot de bovenkant van de markt, als het gaat om kwaliteit van dienstverlening en interne organisatie.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Boekhoudpakket zzp – Contact

Heeft u meer informatie nodig over het boekhoudpakket zzp of onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

4 + 4 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.