078-6142466

Kleine onderneming boekhouding

Heeft u een kleine onderneming en heeft u hulp nodig bij kleine onderneming boekhouding? Dan bent u bij boekhouderskantoor Niehof van der Meulen aan het juiste adres! U kunt in ons kantoor in Dordrecht terecht voor financiële begeleiding en belastingadvies. Ook helpen wij u verder met het opstellen van de jaarrekening, tussentijdse verslaggeving en loonadministratie. Met een expertise in financiële vraagstukken voor zowel kleine als grote organisaties, kunnen wij op ieder gebied voor u klaar staan!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Kleine onderneming boekhouding | Niehof van der Meulen

Omdat wij klein en zelfstandig zijn, profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo kunnen wij onze dienstverlening namelijk heel betaalbaar houden, zijn we heel persoonlijk naar onze klanten toe en kunnen we snel op wensen en behoeften inspelen. Wilt u plots een wijziging doorgeven? Niehof van der Meulen speelt snel in op uw vragen en wensen. Door onze aansluiting met de SRA kunnen we tevens de kennis van grotere organisaties bundelen met onze persoonlijke aandacht. Zo komt u als klant niets tekort.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Wij maken complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk dankzij onze jarenlange ervaring. Door onze kleinschaligheid spelen we snel in op vraagstukken en wijzigingen doorgeven is hierdoor zo gebeurt.

Kleine onderneming boekhouding – Contact

Heeft u nog vragen over kleine onderneming boelhouding? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag zodat u van alle informatie die u nodig heeft bent voorzien. Laat uw boekhouding aan ons over, zodat u zich kunt richten op het ondernemen!

8 + 5 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.