078-6142466

Kosten boekhouder klein bedrijf

Bent u benieuwd naar de kosten boekhouder klein bedrijf? Dan is Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs de specialist die u nodig heeft. Wij kunnen u helpen met fiscale of financiële vraagstukken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het opstellen van uw jaarrekeningen, tussentijdse verslaggeving of loonadministratie. Of u nu een kleine of grote organisatie bent, bij ons bent u voor de boekhouding aan het juiste adres.

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Bij Niehof van der Meulen profiteert u van advies op maat

Voor iedere situatie kunt u bij Niehof van der Meulen passend advies ontvangen. Of uw organisatie nu groeit of krimpt, er medewerkers bij of juist moeten afvloeien, de boekhouders van Niehof van der Meulen helpen u graag verder! Van personeelsaangelegenheden tot aan bedrijfsopvolgingsproblematiek. Persoonlijke aandacht staat daarbij altijd centraal.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Met een zelfstandig kantoor aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht zijn onze medewerkers binnen no-time bij u op locatie. De kleinschaligheid van ons kantoor brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Zo zijn we niet alleen betaalbaar, maar kunnen we ook zeer persoonlijk te werk gaan. Onze communicatielijnen zijn bovendien kort en razendsnel!

Kosten boekhouder klein bedrijf – Contact

Niehof van der Meulen is uw betrouwbare boekhouder gelegen in Dordrecht. Onze accountants zorgen ervoor dat zeer complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schakel ons dan vandaag nog in! U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier op de website in te vullen. Wij helpen u graag verder!

15 + 5 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.