078-6142466
Selecteer een pagina

Boekhoudkantoor Dordrecht

Als u op zoek bent naar een professioneel en ervaren boekhoudkantoor Dordrecht, dan bent u bij Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad treft. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan boekhouding, belastingadvies, investeringsvraagstukken, loonadministratie en nog veel meer. Wij zijn al sinds 1952 werkzaam in de financiële en fiscale dienstverlening en hebben al vele klanten vóór u geholpen.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening in het algemeen? Twijfel dan niet en neem gerust even contact met ons op.

Boekhoudkantoor Dordrecht | Niehof van der Meulen is uw partner!

Onze filosofie is dat de klant ten allen tijde bovenaan dient te staan. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel en wij zorgen er altijd voor dat wij onze taken juist en tijdig hebben uitgevoerd. Ons klantenbestand vertegenwoordigt een zeer brede afspiegeling van het Midden en Kleinbedrijf, van detaillist tot zzp-er tot grote controleplichtige ondernemingen. Op deze manier hebben wij in de afgelopen jaren behoorlijk wat ervaring op kunnen doen in de financiële dienstverlening.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Daarnaast hebben wij ook een samenwerking met meerdere grote partners. Zo zijn wij bijvoorbeeld lid van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Administratieconsulenten). Dit omvat meer dan 380 verschillende kantoren op ruim 900 locaties. Het is daarmee de grootste organisatie van zelfstandige en openbare accountantskantoren in Nederland. Zo kunnen wij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste kennis en wijzigingen (binnen de wetgeving bijvoorbeeld) en kunnen wij dit meenemen in de taken die wij uitvoeren voor onze klanten.

Boekhoudkantoor Dordrecht – Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een boekhoudkantoor Dordrecht? Vraag direct een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten aan! Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en kunnen hierbij het beste advies voor uw onderneming opstellen.

1 + 6 =

Meer informatie over: Financiële begeleiding RotterdamFinanciële begeleiding SliedrechtFinanciële begeleiding AlblasserdamFinanciële begeleiding gezochtKosten financieel adviseurFinancieel adviseur bedrijvenFinancieel consultantFinanciering bedrijfFinanciële begeleiding DordrechtFinanciële begeleiding PapendrechtFinanciële begeleiding ZwijndrechtFinanciële administratie uitbestedenHulp bij financiële administratieFinancieel adviseur AlblasserdamFinancieel adviseur DordrechtFiscale advisering DordrechtFinancieel adviseur ZwijndrechtFinancieel adviseur BarendrechtHulp bij financiënHulp bij boekhouding RotterdamBoekhouders RotterdamBetaalbare boekhouderBoekhouder tarievenAccountant boekhouderZzp boekhouder gezochtBoekhouder mkbHulp bij boekhoudenBoekhouding eenmanszaakBoekhouder kostenGoedkope boekhouderKosten boekhouder zzpBoekhouder voor zzp’erZzp boekhouderBoekhoudpakket zzpBoekhoudcursus zzpBoekhouding uitbesteden kostenKleine onderneming boekhoudingBoekhouderskantoor DordrechtKosten boekhouder klein bedrijfBoekhouder SliedrechtBoekhouder Hendrik Ido AmbachtBoekhouder AlblasserdamBoekhouder PapendrechtBoekhouder DordrechtBoekhouder Zwijndrecht,  Boekhouders DordrechtBoekhoudkantoor PapendrechtBoekhoudkantoor RidderkerkBoekhouder RidderkerkHulp bij ondernemenZelfstandig ondernemerStartende ondernemerBoekhouding DordrechtBoekhoudkantoor RotterdamSuccesvol ondernemenWat kost een boekhouder?Zzp financieel adviseur

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.