078-6142466

Boekhouder MKB

Als u op zoek bent naar een boekhouder MKB bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Wij zijn de geschikte partner voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied. Ook voor Midden Klein Bedrijven zijn wij uitermate geschikt. Als klein kantoor in Dordrecht hebben wij bewust gekozen om ons als klein zelfstandig kantoor te positioneren. Hierdoor kunnen wij onder andere onze dienstverlening betaalbaar houden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een boekhouder.

Een boekhouder voor een Midden Klein Bedrijf zorgt ervoor dat alle complexe vraagstukken voor u worden opgelost. Hierdoor heeft u meer tijd voor het daadwerkelijke ondernemen. De taken van een boekhouder van Niehof zijn onder andere het opstellen van financiële rapportages en het afhandelen van de salarisadministratie. Maar bijvoorbeeld ook het doen van aangiftes bij de Belastingdienst.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Niehof van der Meulen | Diensten naast boekhouder MKB

Allereerst denken wij altijd actief met u mee in oplossingen, dit om eventuele problemen achteraf voor te zijn. In al onze diensten zijn wij transparant en duidelijk. Zo kunnen wij voor uw MKB bedrijf de jaarrekeningen samenstellen en beoordelen. Maar bijvoorbeeld ook het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfseconomische en/of fiscale advisering. Hierbij kunt u erop vertrouwen dat de fiscale aangiften door ons kantoor juist en tijdig worden verzorgd.

Uiteraard kent iedere ondernemer de jaarlijkse belastingaangifte. Daarbij komt vaak meer kijken dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten aangiften zoals inkomstenbelasting, BTW aangifte en vennootschapsbelasting. Al deze vormen van aangifte doen kunnen behoorlijk verschillen. Maar kunnen ook behoorlijk wat tijd kosten. Gelukkig behoren deze werkzaamheden tot de specialismen van een boekhouder van Niehof van der Meulen. Waardoor u ze met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Boekhouder MKB – Contact

Wilt u meer weten over de diensten van Niehof van der Meulen? Of wilt u in contact komen met een boekhouder MKB? Neem dan contact met ons op onderaan de pagina. Wij geven u graag vrijblijvend advies. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 078 6 142 466.

4 + 5 =

Meer informatie over: Financiële begeleiding RotterdamFinanciële begeleiding SliedrechtFinanciële begeleiding AlblasserdamFinanciële begeleiding gezochtKosten financieel adviseurFinancieel adviseur bedrijvenFinancieel consultantFinanciering bedrijfFinanciële begeleiding DordrechtFinanciële begeleiding PapendrechtFinanciële begeleiding ZwijndrechtFinanciële administratie uitbestedenHulp bij financiële administratieFinancieel adviseur AlblasserdamFinancieel adviseur DordrechtFiscale advisering DordrechtFinancieel adviseur ZwijndrechtFinancieel adviseur BarendrechtHulp bij financiënHulp bij boekhouding RotterdamBoekhouders RotterdamBetaalbare boekhouderBoekhouder tarievenAccountant boekhouderZzp boekhouder gezochtHulp bij boekhoudenBoekhouding eenmanszaakBoekhouder kostenGoedkope boekhouderKosten boekhouder zzpBoekhouder voor zzp’erZzp boekhouderBoekhoudpakket zzpBoekhoudcursus zzpBoekhouding uitbesteden kostenKleine onderneming boekhoudingBoekhouderskantoor DordrechtKosten boekhouder klein bedrijfBoekhouder SliedrechtBoekhouder Hendrik Ido AmbachtBoekhouder AlblasserdamBoekhouder PapendrechtBoekhouder DordrechtBoekhouder Zwijndrecht,  Boekhouders DordrechtBoekhoudkantoor Dordrecht, , Boekhoudkantoor PapendrechtBoekhoudkantoor RidderkerkBoekhouder RidderkerkHulp bij ondernemenZelfstandig ondernemerStartende ondernemerBoekhouding DordrechtBoekhoudkantoor RotterdamSuccesvol ondernemenWat kost een boekhouder?Zzp financieel adviseur

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.