078-6142466
Selecteer een pagina

Startende ondernemer 

Bent u een startende ondernemer en wilt u hulp bij het ondernemen? Dan zit u goed bij Niehof van der Meulen! Al sinds 1952 zijn wij een gespecialiseerd bureau wat gevestigd zit in Dordrecht. Omdat wij werken met een erg breed klantenbestand, zult u verschillende bedrijven van groot en klein bij ons terugvinden. Hierdoor hebben wij ook veel ervaring kunnen opdoen met bepaalde vraagstukken. Mocht u dat willen dan kunnen wij met u meekijken en advies geven over diensten die u aan ons kunt laten uitbesteden.

Wilt u contact met ons opnemen voor een afspraak? Maak deze dan hier.

Startende ondernemer | Niehof van der Meulen

Waarom zou u als ondernemer nou voor ons moeten kiezen? Om even een voorbeeld te noemen, pakken we de dienst belastingaangifte erbij. Wij begrijpen dat voor sommige deze financiële vraagstukken een gehele doolhof kunnen zijn. Gelukkig kunnen wij hierbij hulp aanbieden, waardoor de stukken weer inzichtelijk worden. Ook kunnen wij u helpen deze stukken te begrijpen en hierbij advies te geven.

Doordat wij samenwerken met verschillende partners zoals bijvoorbeeld het SRA, zullen wij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste kennis en wijzigingen. Deze nemen wij ook altijd mee in het advies naar u toe.

.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Hulp bij ondernemen | Niehof van der Meulen

Wij kunnen u helpen met verschillende onderdelen. Zo kunt u ook de loonadministratie aan ons uitbesteden. Als u de loonadministratie aan ons uitbesteed, kunt u gewoon doen waar u goed in bent en laat u deze financiële zorgen aan ons over. Naast dat wij u kunnen helpen met de loonmutaties, het aanmaken van salarisstroken en het indienen van de aangifte belasting, kunnen wij u ook adviseren op elk gebied.

Tussentijdse verslaggeving

Om u helemaal op weg te helpen, bieden wij ook de optie aan om u te voorzien van een tussentijdse verslaggeving. Hiermee krijgt u er een beter beeld bij van hoe u er tussentijds ervoor staat. Wij begrijpen dat niet iedereen zit te wachten op de tussentijdse verslaggeving en advies. Daarom is dit een keuze die elk bedrijf zelf kan maken.

Startende ondernemer – Contact

Benieuwd naar wat wij voor u als startende ondernemer kunnen beteken? Maak dan gerust een afspraak met ons. Wij geven u graag advies! Tot snel bij Niehof van der Meulen.

10 + 12 =

Meer informatie over: Financiële begeleiding RotterdamFinanciële begeleiding SliedrechtFinanciële begeleiding AlblasserdamFinanciële begeleiding gezochtKosten financieel adviseurFinancieel adviseur bedrijvenFinancieel consultantFinanciering bedrijfFinanciële begeleiding DordrechtFinanciële begeleiding PapendrechtFinanciële begeleiding ZwijndrechtFinanciële administratie uitbestedenHulp bij financiële administratieFinancieel adviseur AlblasserdamFinancieel adviseur DordrechtFiscale advisering DordrechtFinancieel adviseur ZwijndrechtFinancieel adviseur BarendrechtHulp bij financiënHulp bij boekhouding RotterdamBoekhouders RotterdamBetaalbare boekhouderBoekhouder tarievenAccountant boekhouderZzp boekhouder gezochtBoekhouder mkbHulp bij boekhoudenBoekhouding eenmanszaakBoekhouder kostenGoedkope boekhouderKosten boekhouder zzpBoekhouder voor zzp’erZzp boekhouderBoekhoudpakket zzpBoekhoudcursus zzpBoekhouding uitbesteden kostenKleine onderneming boekhoudingBoekhouderskantoor DordrechtKosten boekhouder klein bedrijfBoekhouder SliedrechtBoekhouder Hendrik Ido AmbachtBoekhouder AlblasserdamBoekhouder PapendrechtBoekhouder DordrechtBoekhouder Zwijndrecht,  Boekhouders DordrechtBoekhoudkantoor Dordrecht, , Boekhoudkantoor PapendrechtBoekhoudkantoor RidderkerkBoekhouder RidderkerkZelfstandig ondernemerBoekhouding DordrechtBoekhoudkantoor RotterdamSuccesvol ondernemenWat kost een boekhouder?Zzp financieel adviseur

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.