078-6142466

Financieel adviseur bedrijven

Bent u op zoek naar een financieel adviseur bedrijven? Dan bent u bij Niehof van der Meulen zijn. Wij zijn een klein en onafhankelijk accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals financiële ondersteuning, hulp bij boekhouding of salarisadministratie. We hebben hier al ervaring in sinds 1952! Inmiddels is ons klantenbestand zo divers, dat we genoeg kennis en ervaring hebben opgedaan om elk type klant op de juiste manier te kunnen helpen.

Benieuwd of wij u ook kunnen helpen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden?

Financieel adviseur bedrijven | Niehof van der Meulen is uw partner

Omdat wij een klein kantoor zijn, profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo kunnen wij scherpe tarieven aanbieden door beperkte overheadkosten. Ook kunnen we de communicatie persoonlijk houden, doordat u een vast aanspreekpunt heeft binnen de organisatie. Hierdoor zijn we ook erg flexibel en kunnen we razendsnel schakelen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Ondanks dat we een kleine organisatie zijn, stellen we wel hoge kwaliteitseisen aan ons personeel en de werkzaamheden. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor. Wij slagen verder in het nastreven van onze kwaliteitseisen door:

  • het goede en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers in combinatie met doorlopende/permanente educatie en scholing;
  • samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten.

Financieel adviseur bedrijven – Contact

Heeft u meer informatie nodig over financieel adviseur bedrijven ? Of over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

5 + 9 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.