078-6142466

Belastingconsulent Zwijndrecht

Wilt u in contact komen met een Belastingconsulent Zwijndrecht? Bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs bent u aan het juiste adres. Wij adviseren al jaren allerlei soorten bedrijven op financieel, administratief en fiscaal gebied en zijn al sinds 1952 specialist op het gebied van belastingadvies.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ervaren Belastingconsulent Zwijndrecht

Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is sinds 1952 specialist op het gebied van belastingdienst. Hierbij kunt u denken aan verschillende gebieden. Wij kunnen u adviseren op financieel, administratief en fiscaal gebied. Wij hebben een heel groot en gevarieerd klantenbestand, aangezien belastingadviseur Zwijndrecht al veel bedrijven heeft geadviseerd in de afgelopen jaren. Voorbeelden van klantsegmenten zijn Midden en Kleinbedrijven, detaillisten, ZZP’ers en grote controleplichtige ondernemingen. Wij kunnen u dus in elk segment adviseren.

Belastingadvies op maat gemaakt

De belastingdienst is vaak erg tijdrovend en onoverzichtelijk. In veel gevallen zijn er heel veel voordelen voor u, die voor u niet duidelijk zijn. Dat is natuurlijk zonde! De belastingconsulent Zwijndrecht heeft jarenlange ervaring op het gebied van belastingaangiftes. Hierdoor kunnen wij u ook het beste adviseren als het gaat om belastingaangifte en kijken welke mogelijkheden er allemaal voor u als ondernemer zijn. 

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Niehof van der Meulen heeft ervaring met allerlei soorten fiscale aangiften, zoals:

  • Omzetbelasting
  • Loonheffing
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Schenkbelasting
  • Erfbelasting
  • Alle overige voorkomende aangiften

Bij belastingconsulent Zwijndrecht kunt u ook terecht voor advies op het gebied van voorlopige aanslagen en controle op ontvangen voorlopige en definitieve belastingaanslagen. Als het nodig is kunnen wij ook bezwaarprocedures en middelingsverzoeken voeren richting de belastingdienst.

Contact met ons

Persoonlijk klantcontact staat bij ons voorop. Hierdoor kunnen wij elke klant op de juiste en passende manier helpen. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

2 + 12 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.