078-6142466

Belastingconsulent Rotterdam

Bent u op zoek naar een belastingconsulent Rotterdam? Dan bent u bij Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij hebben in de afgelopen jaren bewust gekozen om ons als klein zelfstandig kantoor te positioneren. Als kantoor stellen wij bovendien hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening in het algemeen? Twijfel dan niet en neem gerust even contact met ons op.

Belastingconsulent Rotterdam | Niehof van der Meulen staat voor u klaar!

Indien u niet graag teveel belasting betaalt dan moet u beslist eens een afspraak maken met Niehof van der Meulen. Uiteraard maakt de fiscale praktijk deel uit van ons dienstenpakket. Wij helpen onze klanten verder op basis van een passend advies en kunnen hen ook helpen met verdere financiële begeleiding. Daarnaast kunnen wij ook de loonadministratie uitvoeren, jaarrekeningen samenstellen en hulp bieden bij een overnametraject.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onze filosofie is dat de klant ten allen tijde bovenaan dient te staan. Medewerkers bij Niehof van der Meulen denken daarom ook altijd actief met u mee in oplossingen en zorgen ervoor dat zij eventuele problemen achteraf vóór zijn. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel en wij zorgen er altijd voor dat wij onze taken juist en tijdig hebben uitgevoerd.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een belastingconsulent Rotterdam óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem in beide gevallen direct en vrijblijvend contact met ons op. Graag tot ziens bij Niehof van der Meulen!

15 + 11 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.