078-6142466

Belastingadvies Dordrecht

Betaalt u niet graag teveel belasting? Maak voor belastingadvies Dordrecht een afspraak met de adviseur van Niehof van der Meulen. Uiteraard maakt de fiscale praktijk deel uit van ons dienstenpakket om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Belastingadvies Dordrecht

Bent u op zoek naar belastingadvies Dordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij accountant Niehof van der Meulen kunt u terecht voor een gedegen belastingadvies. Bij onze fiscale dienstverlening staan de volgende kernwaarden centraal. Deze worden door al onze medewerkers uitgedragen. Bij onze fiscale dienstverlening staan een aantal kernwaarden centraal:

  • Onze cliënten moet er op kunnen vertrouwen dat defiscale aangiften door ons kantoor juist en tijdig worden verzorgd;
  • Onze cliënten worden altijd geïnformeerd over onder andere lopende zaken en betalingen die hij voor bepaalde data moet verrichten;
  • Een adviesvraag, maakt niet uit of deze eenvoudig of gecompliceerd is, wordt direct in behandeling genomen. De terugkoppeling volgt indien mogelijk dezelfde dag. Bij de meer gecompliceerde zaken wordt duidelijk aangegeven wanneer het advies uiterlijk gereed zal zijn;
  • Ieder fiscaal advies wordt, voordat het wordt gecommuniceerd met onze cliënten eerst op het niveau van een accountant of belastingadviseur beoordeeld.
  • Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.
Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Contact

Bent u geïnteresseerd in belastingadvies Dordrecht of wilt u meer informatie ontvangen over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.

7 + 11 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.