078-6142466

Zakelijke belastingaangifte

Een zakelijke belastingaangifte kan in de meeste gevallen erg ingewikkeld zijn. Maar daar kan Niehof van der Meulen accountantskantoor u bij helpen! Wij zijn de geschikte partner voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied. Ook voor zakelijke belastingaangiftes zijn wij uitermate geschikt. Als klein kantoor in Dordrecht hebben wij bewust gekozen om ons als klein zelfstandig kantoor te positioneren. Hierdoor kunnen wij onder andere onze dienstverlening betaalbaar houden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor hulp bij uw zakelijke belastingaangifte.

Zakelijke belastingaangifte, hoe gaat dit in zijn werk?

Niet leuk, wel erg belangrijk. Als ondernemer kunt u aanslagen verwachten voor diverse soorten belastingen. Denk maar aan de omzet- of inkomstenbelasting. Maar de ene ondernemer is de andere niet. Welke belastingaangiftes zijn in uw situatie van belang en hoe gaat dit precies in zijn werk? Daar weten wij bij Niehof alles van. Bij onze fiscale dienstverlening staan een aantal kernwaarden centraal: vertrouwen, informeren, adviseren en communiceren. Lees meer over onze dienstverlening op de website.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Belastingadviseur van Niehof

De belastingadviseur van Niehof helpt u graag op weg bij het doen van uw zakelijke belastingaangifte. Indien u ook niet graag teveel belasting betaalt dan moet u beslist eens een afspraak maken met Niehof van der Meulen. Uiteraard maakt de fiscale praktijk deel uit van ons dienstenpakket. Ons accountantskantoor in Dordrecht heeft bovendien een samenwerkingsverband met een gerenommeerde fiscalist zodat ook hele complexe vraagstukken door ons kantoor voor u kunnen worden behandeld. Onze belastingadviseurs staan graag voor u klaar!

Zakelijke belastingaangifte – Contact

Wilt u meer weten over de zakelijke belastingaangifte? Of wil u hierbij onze hulp inschakelen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door op de button onderaan de pagina te drukken. Wij helpen u graag op weg en voorzien u graag van een vrijblijvend advies. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 078 6 142 466.

2 + 1 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.