078-6142466
Selecteer een pagina

Hulp bij belastingaangifte

Als u op zoek bent naar hulp bij belastingaangifte, dan is Niehof van der Meulen uw partner! Als ondernemer kunt u aanslagen verwachten voor diverse soorten belastingen. Denk maar aan de omzet- of inkomstenbelasting. Maar de ene ondernemer is de andere niet. Welke belastingaangiftes zijn in uw situatie van belang en hoe gaat dit precies in zijn werk? Op deze vragen geven wij u graag antwoord. Begrijpelijk is dat u best een handje kunt gebruiken bij uw belastingaangiftes doen.

Zakelijke belastingaangifte, hoe gaat dit in zijn werk?

Niet leuk, wel erg belangrijk. Als ondernemer kunt u aanslagen verwachten voor diverse soorten belastingen. Denk maar aan de omzet- of inkomstenbelasting. Maar de ene ondernemer is de andere niet. Welke belastingaangiftes zijn in uw situatie van belang en hoe gaat dit precies in zijn werk? Daar weten wij bij Niehof alles van. Bij onze fiscale dienstverlening staan een aantal kernwaarden centraal: vertrouwen, informeren, adviseren en communiceren.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Wij bieden u hulp bij het invullen van de belasting

Als kleinschalig accountants kantoor stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Wij zijn transparant en zullen u duidelijk stap voor stap meenemen in onze dienstverlening. . U kunt bij ons in Dordrecht terecht voor belastingadvies, financiële begeleiding, het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse verslaggevingen en loonadministratie. We helpen uw organisatie graag verder en kunnen u volledig ontzorgen, ook op het gebied van belastingaangifte. Zo kunt u zich volledig focussen op het ondernemen.

De accountants van Niehof van der Meulen helpen u graag met passende begeleiding en advies. Dat kan op het gebied van complexe financiële vraagstukken of bij de belastingaangifte. Profiteren van een betaalbaar administratiekantoor Dordrecht met veel persoonlijke aandacht? Schakel ons in en maak vandaag nog een afspraak.

Totaal pakket

Naast dat wij u hulp kunnen bieden bij het doen van uw belastingaangifte, kunt u zoals hierboven benoemd voor veel meer diensten bij ons terecht. Van het opstellen van jaarrekeningen tot het uitvoeren van wettelijke controle opdrachten. Liever assistentie en begeleiding ontvangen bij het herstructureren van uw organisatie? Of heeft u binnenkort een fusie of overname? We helpen u graag verder! Lees meer over onze dienstverlening op onze website.

Hulp bij belastingaangifte

Wilt u meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van belastingaangifte? Of hoe wij u verder kunne helpen met de boekhouding van uw bedrijf of organisatie? Neem dan zeker even contact met ons op. Heeft u wellicht al een vraag? Dan kun u ons bellen op 078 6 142 466.

12 + 2 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.