078-6142466

Belastingadviseur Alblasserdam

Indien u ook niet graag teveel belasting betaalt, dan moet u beslist eens een afspraak maken met de adviseur van Niehof van der Meulen. Uiteraard maakt de fiscale praktijk deel uit van ons dienstenpakket om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Persoonlijk advies

Sinds 1952 is Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs al bezig om mensen te adviseren en ondersteunen over hun financiële situatie. Belastingadviseur Alblasserdam heeft een grote diversiteit aan klanten. Denk hierbij aan Midden en Kleinbedrijf, van detaillist tot ZZP-er tot grote controleplichtige ondernemingen. U bent bij belastingadviseur Alblasserdam aan het juiste adres voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Belastingadviseur Alblasserdam is aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl). Hierdoor kunnen wij de mogelijkheden en kennis bieden van grotere advieskantoren. Maar wel met de persoonlijke aandacht van een klein kantoor.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Nooit teveel belasting betalen

Bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs zorgen we er voor dat u nooit te veel belasting betaald. Niehof van der Meulen verzorgt allerlei fiscale aangiften hierbij moet gedacht worden aan:

  • Omzetbelasting
  • loonheffing
  • inkomstenbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • dividendbelasting
  • schenkbelasting
  • erfbelasting
  • alle overige voorkomende aangiften

Bij belastingadviseur Alblasserdam kunt u ook terecht voor inschattingen inzake voorlopige aanslagen en controle op ontvangen voorlopige en definitieve belastingaanslagen. Wanneer nodig voeren wij ook bezwaarprocedures en middelingsverzoeken richting de Belastingdienst. Onze medewerkers adviseren u graag persoonlijk doordat niet iedereen dezelfde situatie heeft. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden met betrekking tot fiscale zaken, uiteraard volgens de belastingwetgeving.

Meer weten over onze diensten?

De klant staat bij ons altijd voorop wij vinden het belangrijk dat er persoonlijk contact is met de klant. Hierdoor kunnen alle wensen en vragen goed besproken worden. Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 078-6142466.

10 + 2 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.