078-6142466

Belastingadviseur Dordrecht

Indien u ook niet graag teveel belasting betaalt, dan moet u beslist eens een afspraak maken met de adviseur van Niehof van der Meulen. Uiteraard maakt de fiscale praktijk deel uit van ons dienstenpakket om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Belastingadviseur Dordrecht – Over Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen te Dordrecht verzorgt alle fiscale aangiften zoals omzetbelasting, loonheffing, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenkbelasting, erfbelasting en alle overige voorkomende aangiften waar u mee te maken kunt hebben. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het verzorgen van schattingen inzake voorlopige aanslagen, alsmede de controle op ontvangen voorlopige en definitieve belastingaanslagen met onze belastingadviseur Dordrecht. Dit proces verloopt geheel digitaal middels van de Belastingdienst ontvangen elektronische kopie aanslagen, zodat u hier geen omkijken naar heeft en onze adviseur aan de slag kan. Indien noodzakelijk voeren wij uiteraard ook bezwaarprocedures en/of middelingsverzoeken richting de Belastingdienst. Ook op het gebied van bijvoorbeeld de keuze van uw juridische rechtsvorm, ondersteuning bij belastingcontroles en dergelijke zijn onze belastingadviseurs uit Dordrecht u graag van dienst.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Belastingadviseur Dordrecht – Advies op maat

Omdat niet iedere cliënt dezelfde situatie heeft, voeren wij een fiscale adviespraktijk waarbij onze belastingadviseurs u op basis van uw unieke situatie adviseren. Dit gebeurt altijd met betrekking tot het zo slim mogelijk insteken van fiscale zaken, uiteraard binnen de mogelijkheden van de belastingwetgeving. Ons accountantskantoor in Dordrecht heeft bovendien een samenwerkingsverband met een gerenommeerde fiscalist, zodat ook hele complexe vraagstukken door ons kantoor in Dordrecht voor u kunnen worden behandeld. Onze belastingadviseur Dordrecht staat graag voor u klaar!

Belastingadviseur Dr. R.P. van den Dool

Voor de meer gecompliceerde fiscale vraagstukken van onze klanten werken wij al vele jaren samen met belastingadviseur / fiscalist Ruud van den Dool. Om het hoogwaardige niveau van zijn advisering aan te geven, hieronder een korte CV:

Dr. R.P. van den Dool is gespecialiseerd in de fiscale positie van de DGA en zijn of haar vennootschappen, doordat hij over dit onderwerp veel onderzoek heeft gedaan, artikelen gepubliceerd en lezingen gegeven. Hij adviseert bijvoorbeeld over nationale en internationale herstructureringen, bedrijfsopvolgingen en overnames.

Hij is verbonden aan het bureau vaktechniek, dit is van onze vakorganisatie SRA, en aan het Fiscaal Economisch Instituut van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor het Post-Academisch Onderwijs Belastingwetenschap, Kluwer, Universiteit Nyenrode en NIVRA treedt hij regelmatig op als docent en spreker. Als redacteur en auteur is hij verbonden aan diverse fiscale boeken en tijdschriften, waarbij je kunt denken aan het Compendium Vennootschapsbelasting (Klauwer) en “Fiscale positie van de DGA”.

Belastingadviseur Dordrecht – Contact

U kunt natuurlijk altijd een afspraak bij ons accountantskantoor in Dordrecht, of op uw locatie, wat u wilt! Neem direct contact met ons op.

13 + 5 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.