078-6142466

Belastingadviseur kosten

Bent u op zoek naar een belastingadviseur en wilt u de kosten hiervan weten? Wij geven u graag inzicht in wat een belastingadviseur voor u en uw bedrijf gaat kosten. Niehof van der Meulen is een klein en onafhankelijk accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit daar helpen wij een breed scala aan klanten met allerlei diensten waar zij zelf geen tijd voor hebben of geen kennis van hebben. We staan klaar voor zzp’ers, maar ook voor grote bedrijven en alles daar tussen in. Dankzij ons brede klantenbestand hebben we veel ervaring en kunnen we elk soort bedrijf op de juiste manier helpen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

Belastingadviseur kosten | Niehof van der Meulen staat voor u klaar

Omdat wij klein en zelfstandig zijn, profiteert u bij ons van vele voordelen. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening namelijk heel betaalbaar houden, zijn we heel persoonlijk naar onze klanten toe en kunnen we snel op wensen en behoeften inspelen. Wilt u plots een wijziging doorgeven? Niehof van der Meulen speelt snel in op uw vragen en wensen. Door onze aansluiting met de SRA kunnen we tevens de kennis van grotere organisaties bundelen met onze persoonlijke aandacht. Zo komt u als klant niets tekort.

Wij maken complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk dankzij onze jarenlange ervaring. Door onze kleinschaligheid spelen we snel in op vraagstukken en wijzigingen doorgeven is hierdoor zo gebeurt.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Niet alleen kunnen wij u meer vertellen over de kosten voor een belastingadviseur, ook vertellen wij u graag meer over onze werkwijze. Wij stellen namelijk hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit kunnen we waarmaken door een goed opleidingsniveau van onze medewerkers en daarnaast constante bijscholing. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten. Hierdoor hebben we ondanks onze kleinschaligheid toch de kennis van de grotere ondernemingen in huis.

Kosten belastingadviseur – Contact

Bij vragen over onze belastingadviseur en de kosten hiervan staan we graag voor u klaar. We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Daarom zorgen wij er altijd voor dat u goed voorbereid bent en weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op via het formulier op onze website, maar dit kan ook telefonisch of per mail. Tot ziens bij accountantskantoor Niehof van der Meulen!

7 + 14 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.