078-6142466
Selecteer een pagina

Belastingadviseur Sliedrecht

Op zoek naar een belastingadviseur Sliedrecht? Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is al jarenlang specialist op het gebied van belastingaangiftes. Wij adviseren diverse soorten bedrijven op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Deskundig advies

Als u opzoek bent naar een deskundige belastingadviseur dan is Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs het juiste kantoor voor u. Als belastingadviseur Sliedrecht is de verscheidenheid tussen de klant groot. Hierbij verschilt het tussen Midden en Kleinbedrijf, van detaillist tot ZZP-er tot grote controleplichtige ondernemingen. De belastingadviseur Sliedrecht kan u ondersteunen op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Een afspraak maken

U wilt natuurlijk nooit te veel belasting betalen. Helaas zit de belastingdienst niet overzichtelijk in elkaar. Onze deskundigen zoeken graag alles voor u uit om het zo voordelig mogelijk te maken voor u. Hierbij houden we uiteraard rekening met de belastingwetgeving.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Niehof van der Meulen verzorgt allerlei fiscale aangiften hierbij moet gedacht worden aan:

  • Omzetbelasting
  • loonheffing
  • inkomstenbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • dividendbelasting
  • schenkbelasting
  • erfbelasting
  • alle overige voorkomende aangiften

De belastingadviseur Sliedrecht is aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) aangesloten. Hierdoor kunnen wij alle mogelijkheden en informatie bieden van de grotere advieskantoren. Maar wel met de voordelen van een klein advieskantoor. Waarbij de lijnen nog kort zijn, zodat u altijd persoonlijk contact heeft met onze adviseurs.

Meer weten over de mogelijkheden

U kunt bij ons altijd terecht met al uw vragen. De klant staat bij ons altijd voorop, doordat elke situatie anders is voor de Belastingdienst, is het belangrijk om persoonlijk contact te houden. Wij schenken de klanten graag de aandacht die ze nodig hebben. De belasting zit lastig in elkaar en wij begrijpen dat het vaak onduidelijk kan zijn. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen.

12 + 3 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.