078-6142466

Belastingadviseur Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een belastingadviseur Hendrik Ido Ambacht? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een gedegen belastingadvies. Onze adviseurs plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden met u te bespreken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijk advies – Belastingadviseur Hendrik Ido Ambacht

Sinds 1952 is Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs al bezig om mensen te adviseren en ondersteunen over hun financiële situatie. Wij hebben een grote diversiteit aan klanten. Denk hierbij aan het mkb en ZZP-ers tot grote controleplichtige ondernemingen. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Bij Niehof van der Meulen kunt u ook terecht voor inschattingen inzake voorlopige aanslagen en controle op ontvangen voorlopige en definitieve belastingaanslagen. Wanneer nodig voeren wij ook bezwaarprocedures en middelingsverzoeken richting de Belastingdienst. Onze medewerkers adviseren u graag persoonlijk doordat niet iedereen dezelfde situatie heeft. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden met betrekking tot fiscale zaken, uiteraard volgens de belastingwetgeving.

 

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Meer weten over onze diensten?

De klant staat bij ons altijd voorop en wij vinden het belangrijk dat er persoonlijk contact is met de klant. Hierdoor kunnen alle wensen en vragen goed besproken worden. Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.