078-6142466

Accountant in Alblasserdam

Speelt bij u de gedachte; ik zoek een accountant? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het goede adres! Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor gevestigd in Dordrecht, van waaruit wij al sinds 1952 onze klanten bedienen. We hebben ervaring met allerlei soorten bedrijven, van zzp-ers tot grote controleplichtige ondernemingen. U kunt dus altijd met uw financiële vraagstukken bij ons terecht!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Ik zoek een accountant – Niehof van der Meulen

Indien u van uw accountant naast iemand die bijvoorbeeld uw jaarrekening verzorgt ook betrokkenheid met uw onderneming wenst dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Omdat wij zelfstandig en kleinschalig zijn, profiteert u bij ons van meerdere voordelen. Zo kunnen wij onze dienstverlening betaalbaar houden door beperkte overheadkosten, en kunnen we dankzij korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten snel inspelen op de wensen en eisen van onze klanten. Uiteraard zorgen we er wel voor dat onze dienstverlening kwalitatief uitstekend is, door hoog opgeleid personeel en interne trainingen, en samenwerkingen met gerenommeerde partnerbedrijven. Hierdoor profiteert u van de kennis en discretie van de grote kantoren, maar ook van de persoonlijke aandacht en flexibiliteit van een kleiner kantoor.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

SRA

Niehof van der Meulen accountants en Belastingadviseurs is lid van het (Samenwerkende Registeraccountants en Administratieconsulenten). Het SRA omvat meer van 380 kantoren op ruim 900 locaties. Dit is daarmee de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en werkt met periodieke (door de AFM) erkende reviews bij haar bestaande leden. Hierdoor kan gesteld worden dat de SRA kantoren behoren tot de bovenkant van de markt, als het gaat om kwaliteit van dienstverlening en interne organisatie.

Ik zoek een accountant – Contact

Bent u op zoek naar een accountant? Neem dan contact met ons op en vul ons contactformulier in!

9 + 12 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.