078-6142466
Selecteer een pagina

Accountantskantoor Sliedrecht

Bent u op zoek naar een accountantskantoor Sliedrecht? Dan bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres!

Waarom Niehof van der Meulen?

Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is een ambitieus en zelfstandig accountantskantoor. Het is sinds 1952 werkzaam vanuit Dordrecht en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio Drechtsteden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van onze medewerkers. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie centraal bij alles wat wij doen.

Mogelijkheden

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent en daarom heeft u geen tijd om uzelf bezig te houden met andere zaken. Bijkomende financiële en administratieve zaken kunt u om deze reden laten uitbesteden. Onderstaand ziet u een aantal van onze diensten die wij voor u kunnen overnemen:

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderstaand ziet u een aantal van onze diensten die wij voor u kunnen overnemen:

  • Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen.
  • Uitvoeren van assurance opdrachten.
  • Verzorgen van financiële administraties en tussentijdse rapportages.
  • Het verzorgen van alle soorten fiscale aangiften.
  • Verzorgen van loonadministraties en advisering hieromtrent.
  • Begeleiding van bedrijfsovernames en/of herstructureringen.
  • Bedrijfseconomische en/of fiscale advisering.
  • Begeleiding van financieringsvraagstukken.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Geen probleem! Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Accountantskantoor Sliedrecht – Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Via de contactgegevens op onze website neemt u snel en gemakkelijk contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder!

11 + 10 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.