078-6142466

MKB Accountants

Op zoek naar een MKB accountants? Dan kan Niehof van der Meulen u van dienst zijn! Want ook voor Midden Klein Bedrijven bent u bij ons aan het juiste adres. Een goede Accountant zorgt ervoor dat u beter weet hoe uw bedrijf en uzelf er financieel voorstaan. Dankzij de bedrijfseconomische en bedrijfskundige kennis kunnen de accountants van Niehof een prominente rol spelen. Als het gaat om kredietverlening aan bedrijven, zeker in het geval van het kleinere mkb, kan daar nog wel eens moeite mee zijn. Daarnaast adviseert de accountant over bedrijfseconomische en fiscale zaken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naast MKB accountants kunt u ook de boekhouding uitbesteden aan Niehof van der Meulen. Een groot voordeel is dat u met een goede boekhouder nooit te veel belasting betaald én is de kans op fouten bij de belastingaangifte stukken kleiner. Uiteindelijk zal een goede boekhouder u geld besparen. Want een goede boekhouder weet dankzij zijn kennis hoe u voordeel haalt uit de regels voor ondernemers. Daar weten wij bij Niehof alles van.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Diensten Niehof van der Meulen

Ook voor complexe vraagstukken zit u bij ons goed. Want naast MKB accountants en boekhouders kunt u voor vele diensten bij ons terecht. Hieronder een greep uit ons dienstenpakket:

  • Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen.
  • Uitvoeren van wettelijke controle opdrachten.
  • Verzorgen van financiële administraties en tussentijdse rapportages.
  • Verzorgen van alle soorten fiscale aangiften.
  • Uitwerken van loonadministraties en advisering hieromtrent.
  • Begeleiding van bedrijfsovernames en/of herstructureringen.
  • Bedrijfseconomische en/of fiscale advisering.
  • Begeleiding van financieringsvraagstukken.

Onze werkwijze

Wanneer wij als uw accountant aan de slag mogen gaan, ontvangt u alle mogelijke hulpmiddelen die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied kan verwachten van een accountant in Alblasserdam. Centraal in onze werkwijze staan wederzijds vertrouwen en betrokkenheid bij uw onderneming. Daarnaast geloven wij erin dat korte lijnen ervoor zorgen er snel en juist wordt ingespeeld op uw behoeften. Dit is één van onze kenmerken waardoor wij onderscheidend ten opzichte van onze collega’s van een accountant in Alblasserdam.

MB accountants – Contact

Heeft u vragen over onze diensten voor een MKB bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en staat u graag te woorden. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken op: 078 6 142 466.

5 + 2 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.