078-6142466

Accountant voor zzp

Op zoek naar een goede accountant voor zzp? Dan bent u bij Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij begrijpen dat u naast een accountant ook behoefte heeft aan eerlijkheid, transparantie en betrokkenheid bij uw onderneming. Met onze jarenlange ervaring hebben wij antwoord voor ieder vraagstuk. Als kleinschalig bedrijf helpen wij u als zzp’er met al uw vraagstukken. Wij kunnen u 100% tevredenheid over onze dienstverlening garanderen.

Wilt u weten hoe Niehof van der Meulen u van dienst kan zijn op het gebied van accountancy? Neem dan contact met ons op!

Accountant voor zzp | Niehof van der Meulen helpt u!

De accountants en medewerkers van Niehof van der Meulen weten alles van de verschillende fases van een bedrijf en hiermee de samenhangende behoeften. Bij Niehof van der Meulen bestaan de werkzaamheden van de accountant uit controleren, samenstellen, samenwerken en adviseren. Daarnaast staat bij ons, als uw accountant, het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie centraal bij alles wat wij doen.

Als een ervaren accountants kantoor begrijpen wij dat de boekhouding en administratie voor u als zzp’er een lastige puzzel is. Daarom helpen wij u daar graag bij. Want naast accountancy bieden wij ook diensten aan als zoals financiële begeleiding, belasting advies en loonadministratie. Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Contact

Heeft u nog vragen over accountant voor zzp? Of wilt u een afspraak maken? Wij geloven in korte lijnen en spelen snel in op uw vragen en wensen. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt; bij ons op het accountantskantoor in Dordrecht of bij u op locatie, wat u wilt! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078 6 142 466  of neem contact met ons op via onderstaande button.

Niehof van der Meulen is de juiste partner voor al uw financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Tot snel bij Niehof van der Meulen!

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.