078-6142466

Accountant in Dordrecht

Wanneer u op zoek bent naar een accountant in Dordrecht bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres. Naast het verzorgen van uw jaarrekening zijn wij ook betrokken bij uw onderneming.

Meedenken en betrokken zijn

Voor uw onderneming is het belangrijk dat de administratie in orde is. Veelal heeft u hier geen tijd voor, mist u de juiste kennis of besteedt u dit liever uit. In elk van deze gevallen gaat u op zoek naar een accountant die bij u past. De werkzaamheden van de meeste accountants gaan niet verder dan de administratie. Bij Niehof van der Meulen gaan we echter verder dan de normale werkzaamheden. We denken met u mee en zijn betrokken bij uw organisatie. Onze klanten ervaren dit als prettig.

Aanspreekpunt

Wij functioneren als aanspreekpunt voor klein tot groot en weten, dankzij onze jarenlange ervaring, altijd het meest geschikte antwoord op alle vragen waar u zelf geen antwoord op heeft. Accountant Niehof van der Meulen maakt geen onderscheid tussen bedrijven. Onze klanten bestaan uit zzp’ers tot aan controle plichtige ondernemingen, waarbij we op ieder niveau onze klanten bedienen met de werkzaamheden.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

De werkzaamheden van ons als uw accountant in Dordrecht kunnen bestaan uit:

  • Financieringsvraagstukken
  • Investeringsbeslissingen
  • Bedrijfsopvolgingsproblematiek
  • Personeelsaangelegenheden
  • Belastingkwesties
  • Administratieve handelingen
  • Onderscheidende accountant in Dordrecht

Wanneer wij als uw accountant aan de slag gaan, ontvangt u alle mogelijke aspecten die als ondernemer op financieel en fiscaal gebied kan verwachten van een accountant in Dordrecht. Centraal bij ons staat het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van onze medewerkers bij uw onderneming. Daarnaast geloven wij in korte lijnen zodat er snel en juist kan worden ingespeeld op uw behoeften. Dit is één van onze kenmerken waardoor wij ons onderscheiden van onze collega kantoren van een account in Dordrecht.

Contact

U kunt natuurlijk altijd een afspraak met ons maken bij ons op ons accountantskantoor in Dordrecht, of op uw locatie, wat u wilt! Neem direct contact met ons op.

3 + 2 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.