078-6142466

ZZP accountant

Bent u op zoek naar een ZZP Accountant? Dan kunnen de accountants van Niehof van der Meulen u verder helpen. Wij staan graag voor u klaar als het gaat om financieel advies, maar u kunt bij ons ook terecht met uw boekhouding, salarisadministratie of jaarrekeningen. Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is een ambitieus zelfstandig accountantskantoor en al sinds 1952 werkzaam vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Voordelen van Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen combineert expertise met betaalbare prijzen. Omdat we een klein zelfstandig kantoor in Dordrecht hebben, kunnen we de kosten laag houden. Daar hebben we bewust voor gekozen. Omdat we tevens aangesloten zijn bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA, kunnen we de kennis van grote kantoren combineren met onze eigen kracht. U profiteert van beide kanten van de markt. En trek profijt uit ons informele en persoonlijke contact.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Heeft u een zeer complex fiscaal probleem? We hebben een samenwerkingsverband met een gerenommeerde fiscalist. Zo kunnen we ook zeer complexe fiscale vraagstukken snel voor u oplossen. Daarnaast zijn we aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Zo houden we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog.

Onze werkwijze

Wanneer wij als uw accountant aan de slag mogen gaan, ontvangt u alle mogelijke hulpmiddelen die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied kan verwachten van een accountant in Alblasserdam. Centraal in onze werkwijze staan wederzijds vertrouwen en betrokkenheid bij uw onderneming. Daarnaast geloven wij erin dat korte lijnen ervoor zorgen er snel en juist wordt ingespeeld op uw behoeften. Dit is één van onze kenmerken waardoor wij onderscheidend ten opzichte van onze collega’s van een accountant in Alblasserdam.

Zzp accountant – Contact

Kunt u als ZZP’er hulp van één van onze accountant gebruiken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Tot ziens bij accountantskantoor Niehof van der Meulen! Niehof van der Meulen speelt snel in op uw vragen en wensen. Door onze aansluiting met de SRA kunnen we tevens de kennis van grotere organisaties bundelen met onze persoonlijke aandacht. Zo komt u als klant niets tekort.

10 + 11 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.