078-6142466

Accountant in Papendrecht

Wanneer u op zoek bent naar een accountant in Papendrecht bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres. Naast het verzorgen van uw jaarrekening zijn wij ook betrokken bij uw onderneming.

Wij denken mee en zijn betrokken

Zoekt u een accountant in Papendrecht? Voor uw organisatie is het van belang dat de administratie in orde is. Vaak mist u de tijd, de juiste kennis of bent u op zoek naar een partner. Hierdoor gaat u op zoek naar een accountant die aansluit bij uw organisatie. De werkzaamheden van de meeste accountantskantoren stoppen bij de administratieve handelingen. Bij accountant Niehof van der Meulen gaan we echter verder dan alleen de normale werkzaamheden. Centraal staat namelijk het meedenken bij uw organisatie en hierbij betrokken zijn. Wij krijgen vaak te horen dat onze klanten dit prettig vinden.

Functioneren als aanspreekpunt

U kunt altijd terecht bij ons voor kleine en grote vragen, wij weten nameelijk dankzij onze jarenlange ervaring, altijd het meest geschikte antwoord op uw vragen waar u zelf geen antwoord op heeft. Accountant Niehof van der Meulen maakt geen onderscheid tussen organisaties. Onze klanten zijn onder andere zzp’ers en controle plichtige organisaties en alles daartussen. Hierbij bedienen we onze klanten op elk niveau met verschillende werkzaamheden

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

De werkzaamheden van ons als uw accountant in Papendrecht bestaan onder andere uit:

   • Financierings vraagstukken
   • Investerings beslissingen
   • Bedrijfsopvolgings problematiek
   • Personeels aangelegenheden
   • Belasting kwesties
   • Administratieve handelingen uitvoeren
   • Onderscheidende accountant in Papendrecht

Wanneer wij als uw accountant in Papendrecht van start gaan, ontvangt u alle mogelijke hulp die als ondernemer op financieel en fiscaal gebied kan verwachten van een accountant in Papendrecht. Centraal staat bij ons het wederzijds vertrouwen en betrokkenheid van onze medewerkers bij uw organisatie. Daarbij geloven wij in korte lijnen zodat er snel en juist kan worden ingespeeld op eventuele veranderingen van uw behoefte. Dit is één van onze speerpunten waardoor wij onderscheidend vermogen creëren ten opzichte van onze collega kantoren van een account in Papendrecht.

Contact

U kunt natuurlijk altijd een afspraak met ons maken bij ons op ons accountantskantoor in Papendrecht, of op uw locatie, wat u wilt! Neem direct contact met ons op.

13 + 5 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.