078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Financiële begeleiding Papendrecht

Bent u op zoek naar financiële begeleiding Papendrecht? Dan is Niehof van der Meulen uw ideale partner! Wij zijn een klein en persoonlijk accountantskantoor gevestigd in Dordrecht. Dankzij onze kleinschaligheid profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo kunnen wij korte lijnen en vaste aanspreekpunten binnen het bedrijf houden, waardoor we snel kunnen inspelen op vragen en wensen van onze klanten. Ook profiteert u bij ons van betaalbare dienstverlening, dankzij beperkte overheadkosten.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Financiële begeleiding Papendrecht – Niehof van der Meulen is uw partner

Wij zijn lid van het SRA (Samenwerkende  Registeraccountants en Administratieconsulenten). Hierdoor kunnen wij de kennis en de mogelijkheden van de grotere accountantskantoren bieden, maar wel met persoonlijke benadering dankzij onze kleinschaligheid en zelfstandigheid. Het SRA bevat meer dan 380 kantoren op ruim 900 locaties. Hiermee is dit de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en werkt met periodieke erkende reviews bij haar bestaande leden.

Hoge kwaliteitseisen

Als kantoor stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit maken wij waar door het goede en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers, in combinatie met constante bijscholing en samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe en fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten.

Contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.